Kjell Bjarte Varpe

Heimesiger!

Postet av Kjell Bjarte Varpe den 3. Apr 2017

Litt taktikk før kampstart;)

Her kjem ei lita oppsummering etter ein meget underholdande kamp.Det starta godt for heimelaget,ballen gjekk fint i laget dermed 1-0 etter 6 min.10 minutt seinare auka våre ledelsen til 2-0 etter stor jubel frå mange frammøtte;) Like eter var Stryn frampå og reduserte til 2-1,2-2 etter 26 spelte minutt.Var nok Stryn som hadde litt overtak i denne perioden,difor 2-3 til bortelaget etter ca.30 minuttar spelt,noko som og blei pauseresultat.Etter pausa opna Bremanger godt igjen,der eg noterte meg 2-3 gedigne sjangsar,difor reduserte våre til 3-3 rett etter.Sigersmålet 4-3 kom når det var ca.10 minuttar igjen av kampen.Alt i alt ein godt gjennomført start av året sesong.Neste kamp er borte mot Eid,Mandag den 24 April.